Paddle Boarding Cu Balenele – Imagini Filmate Cu Drona

Nimic nu poate fi mai frumos decat momentul unei intalniri cu balenele in timp ce te relaxezi practicand “mersul pe apa”. Jaimen Hudson, un fotograf australian, specializat pe montaje video cu drone, a filmat intalnirea dintre un barbat si doua balene.

“Dave Price, care locuieste in apropiere, tocmai se indrepta spre balene cu placa sa de paddling“, explica Hudson pentru ABC News ,“iar acestea erau foarte curioase sa se intalneasca cu el.”

Biologii marini sunt de parere ca mai exista doar 10 000 de balene Eubalaena australis in intreaga lume, desi numarul lor incepe sa creasca de cand vanatoarea lor a fost interzisa.

Urmatorul filmulet este spectaculos, aratandu-ne mai mult decat niste simple imagini filmate cu o drona; ne arata cat sunt de inteligente si sensibile aceste fiinte.

Credem in libera circulatie a informatiei si dorim sa impartasim tot ceea ce are potentialul de a inspira si ajuta evolutia atat individuala, cat si colectiva. Daca proiectul nostru va inspira si simtiti ca aveti un mesaj de transmis, puteti sa ne trimiteti articolele voastre, folosind sectiunea de “CONTACT”, din meniul principal. 

Daca v-a placut acest articol si doriti sa il introduceti pe pagina sau blogul dumneavoastra, sunteti incurajati sa o faceti prin simpla citare si crearea unei legaturi spre adresa acestui site.

De asemenea, acest proiect doreste sa se autosustina, iar sprijinul in acest sens este mereu binevenit. Orice contributie este apreciata cu mult drag, ajutandu-ne sa ne dezvoltam viziunea. Va multumim! 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.