Iubirea Nu are Etichete (Video)

 

Urmatorul videoclip ne demonstreaza faptul ca iubirea nu are limite. Cupluri, prieteni si familii danseaza, se saruta si se imbratiseaza in spatele unui ecran care le inlatura orice fel de diferenta, oferind privitorilor sansa de a constientiza faptul ca iubirea nu face discriminari.

Iubirea nu are gen, rasa sau limita de varsta. Este necesar sa ne depasim propriile prejudecati deoarece iubirea este o traire pe care o simtim cu totii, care ne aduce impreuna, fiind un sentiment universal si etern. Este unul dintre cele mai puternice sentimente pe care le putem simti, iar pentru a fi cu adevarat fericiti, trebuie sa ne deschidem complet in fata ei, deoarece doar atunci ii permitem sa faca parte cu adevarat din viata noastra.

Credem in libera circulatie a informatiei si dorim sa impartasim tot ceea ce are potentialul de a inspira si ajuta evolutia atat individuala, cat si colectiva. Daca proiectul nostru va inspira si simtiti ca aveti un mesaj de transmis, puteti sa ne trimiteti articolele voastre, folosind sectiunea de “CONTACT”, din meniul principal. 

Daca v-a placut acest articol si doriti sa il introduceti pe pagina sau blogul dumneavoastra, sunteti incurajati sa o faceti prin simpla citare si crearea unei legaturi spre adresa acestui site.

De asemenea, acest proiect doreste sa se autosustina, iar sprijinul in acest sens este mereu binevenit. Orice contributie este apreciata cu mult drag, ajutandu-ne sa ne dezvoltam viziunea. Va multumim! 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.