Arta “Stallman” – Doi Artisti Folosesc Culoarea si Panza Intr-un Mod Unic

Rezultatul muncii a doi artisti, Stephen Stum si Jason Hallman, cunoscuti sub numele de “Stallman”, este cel putin extraordinar. Cei doi nu folosesc culoarea si panza asa cum ne-am astepta, ci folosesc fasii din material, pe care le lipesc dupa metoda “quilling paper design”. Rezultarul acestei tehnici este de o frumusete ametitoare, care cere ca operele de arta sa fie privite din unghiuri multiple. Artisti relateaza ca inspiratia lor provine din formele pe care le ofera natura, cum ar fi cele create de curentul oceanic sau alte modele repetitive. Aceste opere fac parte dintr-o colectie mai ampla, numita “Canvas On Edge“.

stallman-art-1

stallman-art-2

stallman-art-3

stallman-art-4

stallman-art-5

stallman-art-9

stallman-art-6

stallman-art-8

stallman-art-7

stallman-art-10

stallman-art-11

stallman-art-12

stallman-art-13

stallman-art-14

stallman-art-15

Puteti vizita pagina oficiala a acestora  pentru va putea delecta cu mai multe lucrari .

Distribuiti aceste lucrari extraordinare si cu prieteni dumneavoastra!

Credem in libera circulatie a informatiei si dorim sa impartasim tot ceea ce are potentialul de a inspira si ajuta evolutia atat individuala, cat si colectiva. Daca proiectul nostru va inspira si simtiti ca aveti un mesaj de transmis, puteti sa ne trimiteti articolele voastre, folosind sectiunea de “CONTACT”, din meniul principal. 

Daca v-a placut acest articol si doriti sa il introduceti pe pagina sau blogul dumneavoastra, sunteti incurajati sa o faceti prin simpla citare si crearea unei legaturi spre adresa acestui site.

De asemenea, acest proiect doreste sa se autosustina, iar sprijinul in acest sens este mereu binevenit. Orice contributie este apreciata cu mult drag, ajutandu-ne sa ne dezvoltam viziunea. Va multumim! 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.