Cortul Gonflabil – “Hotelul” de Milioane de Stele al Naturii

bubblehotelRecent aparuta pe piata, noua inovatie din domeniul campingului te lasa sa te bucuri de cerul instelat si de privelistea minunata a naturii in orice sezon.  Acest cort gonflabil, numit “Bubble Tent” este realizat dintr-un tip de PVC  foarte rezistent. Pe deasupra, este  impermeabil si ignifug, astfel incat suporta atat temperaturi inalte, cat si scazute.

Cu un diametru de 4 metri, acesta ofera un spatiu generos pentru a te simti confortabil, si pentru a putea fi decorat cu diverse piese de mobilier. Designul de baza este prevazut cu dulapuri, canapele, paturi extensibile, precum si cu electricitate pentru iluminare. Poate fi instalat cu usurinta si folosit la petreceri, in parcuri, expozitii sau in spatele gradinii.

Mai multe informatii: Amazon | fancy.com (h/t: designyoutrust)

ATTRAP’RÊVES, Franta

attrap-reves3

dsc01411

bubble-tree-6

Hotel Aire de Bardenas, Spania

aire-de-bardenas

 Nuit Nature, Franta

nuit

911

transparent-bubble-tent-lets-you-sleep-underneath-the-stars21462866001


Credem in libera circulatie a informatiei si dorim sa impartasim tot ceea ce are potentialul de a inspira si ajuta evolutia atat individuala, cat si colectiva.
Daca v-a placut acest articol si doriti sa il introduceti pe pagina sau blogul dumneavoastra, sunteti incurajati sa o faceti prin simpla citare si crearea unei legaturi spre adresa acestui site. Va multumim!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.