Locuinte Nonconformiste Construite din Containere de Transport

maxresdefaultIti place ideea de a avea o locuinta nonconformista? Daca raspunsul tau este pozitiv, in urmatoarele fotografii vei gasi locuinte facute din containere de transport, al caror pret de plecare per container este in valoare de 2000 de dolari.

Nu este obligatoriu ca locuinta visurilor noastre sa aibe camere imense sau toalete poleite in aur pentru a fi considerate de lux. Urmatoarele exemple  de locuinte au avut nevoie, ca pret de pornire, de doar 2000$. In momentul in care avem deja un astfel de container, ceea ce urmeaza sa facem, depinde doar de noi!

Fotografiile de mai jos exemplifica diverse moduri de transformare ale unor simple cutii din metal, in niste locuinte foarte interesante. Si de ce nu? Chiar de lux:

De efect..

Containers Home In Shipping Container Homes Modern House Designs - Container House Design

Containers Home In Shipping Container Homes Modern House Designs – Container House Design

Idei diversificate..

12-container-house-850x581

Ecologice..

Shipping-Container-Guest-House

..clasice, si totusi moderne.

31-Shipping-Container-House-01

 concepte originale, cum ar fi… o usa de garaj! 

8

Forme similare… de efect! 

ace030de7839d05bd86f7614f6eb4d9fmaxresdefault

Lasa-te inspirat..

enhanced-buzz-24741-1381864358-5

..de multiple variante!

pv14_house_dallas_exterior
2 Shipping Container Home, - Savannah Project, Price Street Projects, - Florida, (5)

pv14_house_dallas_exterior AS-20cargo-20-20150320092633174409-940x628

Partea buna este ca sunt facute din materiale reciclate, iar ca urmare, contribuie la sustinerea planetei intr-un mod pozitiv! Daca mai gasiti si alte fotografii interesante pe aceasta tema, anuntati-ne in sectiunea de comentarii!

Cititi si articolul: Locuintele “HANDMADE”, de Richard Olsen

Credem in libera circulatie a informatiei si dorim sa impartasim tot ceea ce are potentialul de a inspira si ajuta evolutia atat individuala, cat si colectiva. Daca proiectul nostru va inspira si simtiti ca aveti un mesaj de transmis, puteti sa ne trimiteti articolele voastre, folosind sectiunea de “CONTACT”, din meniul principal. 

Daca v-a placut acest articol si doriti sa il introduceti pe pagina sau blogul dumneavoastra, sunteti incurajati sa o faceti prin simpla citare si crearea unei legaturi spre adresa acestui site.

De asemenea, acest proiect doreste sa se autosustina, iar sprijinul in acest sens este mereu binevenit. Orice contributie este apreciata cu mult drag, ajutandu-ne sa ne dezvoltam viziunea. Va multumim! 

Comments

comments

One Comment:

  1. Iata ca am citit un mesaj prea bun prezentat intr-o maniera greu de gasit in netul romanesc. Acum, dupa ce am citit acest articol, vreau sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, macar reglati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu intarzia sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.