Secretul Transformarii Personale

Arunca o privire la  viata  ta, la ceea ce iti  place si ceea ce nu iti place legat de realitatea pe care o experimentezi.

De multe ori ne simtim blocati si avem nevoie doar de o simpla schimbare de perspectiva pentru a incepe sa ne schimbam realitatea in ceva ce ne inspira si ne face sa simtim ca intr-adevar  traim.

raiulPentru a face asta, trebuie sa schimbam ceva. Albert Einstein sustine ca a face mereu acelasi lucruri si a astepta rezultate diferite, reprezinta definitia nebuniei. Ce anume trebuie sa facem pentru a schimba ceva?

De multe ori, raspunsurile la intrebarile vietii sunt continute exact de opusul actiunilor pe care le facem deja. Ce inseamna asta este ca trebuie sa ne schimbam punctul de focalizare de la ceea ce faceam pana acum si sa ne uitam exact la opusul acestor actiuni. Daca continuam sa facem ceea ce faceam si pana acum, vom obtine exact aceleasi rezultate pe care le obtineam si pana acum.

A ne schimba felul in care gandim va rezulta in a ne schimba viata, dar pentru a incepe sa gandim diferit este nevoie de cele mai multe ori sa avem o minte deschisa pentru a asimila idei si concepte noi. Acestea pot fi complet diferite de ceea ce am experimentat in mod normal pana in acest moment si pot parea deseori incomfortabile.

Greutatile apar in momentul in care incepem sa ne lovim de propriile limitari ale gandirii noastre. Ne dorim sa crestem spiritual, sa ne dezvoltam intr-un mod constient, sa ne aducem visele la implinire – pentru toate acestea este necesar sa ne redefinim modul de gandire si sa iesim din limitarile sale de pana acum.

Pentru a exersa acest proces,este necesar  sa incercam ca orice idee noua sa o intelegem inainte de a o respinge, sa ramanem deschisi la orice concept nou care apare in realitatea no
astra.

Daca doresti sa iti schimbi viata, orice moment este perfect pentru a decide sa te reinventezi.

Poti incepe chiar ACUM sa fii 100% altcineva. Un prim pas pe care trebuie sa il faci este sa  incepi prin a simula ceea ce iti doresti sa devii, pana cand intr-adevar incepi sa te transformi. Imagineaza-ti senzatiile pe care doresti sa le traiesti ca si cum deja fac  parte din realitatea ta de zi cu zi. Creaza-ti un program de cel putin 15 minute in fiecare zi in care sa faci acest lucru.

Acest proces poate parea radical, dar in cele ce urmeaza exista nistre trucuri care pot sa ajute in a-ti contura noua identitate.

MisticaRealitatea inconjuratoare

Un lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti schimbi realitatea fizica, inconjuratoare. Reinventeaza-ti ambientul , reorganizeaza-l sau redecoreaza-l. Schimba-ti mediul inconjurator pentru a-ti aduce constant aminte de noua vibratie in care doresti sa pasesti. Transforma-ti realitatea prin a-ti pune imagini, obiecte, citate ce te inspira in spatiul de acasa si de la lucru pentru a te ajuta sa-ti stabilizezi noua identitate. Scapa cat mai repde de  tot ceea ce nu se aliniaza cu noua ta viata spre care tinzi.

Oamenii

Spune-le celor apropiati despre ceea ce simti si ce anume vrei sa schimbi in tine. Cere-le sprijinul zilnic in a te incuraja spre a exersa acest proces al transformarii.

Cere-le sa te imputerniceasca si sa te sprijine in a creste si arata-le ca in fiecare zi esti diferit prin actiunile tale si prin sprijinul pe care li-l acorzi in schimb. Daca doresti sa fii sprijinit, trebuie ca si tu sa acorzi sprijin – este felul in care functioneaza universul cel mai eficient.

Oamenii au tendinta de a se obisnui cu noi asa cum isi aduc aminte ca suntem si de multe ori exista pericolul de a ne inlesni cresterea prin a proiecta asupra noastra aceleasi lucruri care le-au proiectat mereu.

 

Traieste in prezent

Daca doresti ca realitatea ta sa se schimbe, trebuie sa permiti ca schimbarea sa se petreaca. Concentreaza-ti atentia  pe prezent, acorda atentie fiecarei senzatii si reactii pe care o ai incepand din acest moment. Constientizeaza-te si ai sa observi ca vei incepe sa vezi dovezi in fiecare zi ca realitatea ta incepe sa fie diferita. Cand incepi sa te schimbi tu insuti, persoanele din jurul tau vor incepe sa se schimbe de asemenea. Incurajeaza aceasta schimbare prin iubire si intelegere.

Traieste noua ta viata!Freedom

Cu cat iti concentrezi mai mult atentia spre noul tau sine, cu atat realitatea ta va incepe sa arate si sa se simta diferit mai repede. Cel mai important lucru este sa fim noi insine, cat mai naturali si cat mai puri. Cu totii meritam ceea ce este mai bun si doar noi insine ne putem descatusa de tot ceea ce nu ne ajuta sau sustine incepand prin a fi noi insine chiar din acest moment.

Constiinta Colectiva

 

 

Credem in libera circulatie a informatiei si dorim sa impartasim tot ceea ce are potentialul de a inspira si ajuta evolutia atat individuala, cat si colectiva. Daca proiectul nostru va inspira si simtiti ca aveti un mesaj de transmis, puteti sa ne trimiteti articolele voastre, folosind sectiunea de “CONTACT”, din meniul principal.

Daca v-a placut acest articol si doriti sa il introduceti pe pagina sau blogul dumneavoastra, sunteti incurajati sa o faceti prin simpla citare si crearea unei legaturi spre adresa acestui site.

Acest proiect doreste sa se autosustina, iar sprijinul in acest sens este mereu binevenit. Orice contributie este apreciata cu mult drag, ajutandu-ne sa ne dezvoltam viziunea. Va multumim!

doneaza

Comments

comments

One Comment:

  1. Salut, in sfarsit am aflat aceasta pagina despre
    Secretul Transformarii Personale. Pot spune ca pagina constiintacolectiva.ro este unul
    dintre mai folositoare pagini de pe internetul din Romania.
    multa bafta in viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.