Despre Noi

In timp ce lumea incepe sa se afunde intr-o nebunie care pare fara limite, in multe locuri de pe intreaga planeta, se formeaza noi modalitati de gandire, care abordeaza un altfel de realitate si un altfel de stil de viata – cu alte cuvinte, o noua colectivitate.

Constiinta Colectiva reprezinta un proiect in care toti cei implicati, aspira la ceva mai mult si se regasesc aici pentru a evolua impreuna. Constiinta Colectiva este spatiul in care poti sa iti creezi starea de spirit, si implicit lumea interioara, sa te reechilibrezi si sa participi activ la o evolutie constienta.

Modalitatea prin care putem crea aceasta noua realitate este inca necunoscuta multora dintre noi. Avem multe intrebari, si cautam si mai multe raspunsuri. Nimeni nu se naste invatat, dar toti venim inzestrati cu talente si abilitati unice, care pot avea o rezonanta pozitiva pentru lumea in care traim, si  doar invatand impreuna si acceptandu-ne reciproc, putem construi ceva pozitiv si constructiv. Cel mai important lucru este sa constientizam ca suntem interconectati si ca este necesar sa avem incredere in aceste conexiuni, care transced proiectiile sociale, culturale sau politice, si care ne limiteaza de multe ori modul prin care comunicam.

Doar prin constientizarea acestor conexiuni putem sa cream o lume diferita, iar decizia ne apartine.

Dorim sa ramanem in aceasta separare creata de propriul ego si sa continuam lupta unii impotriva altora? Sau dorim sa cream o lume constienta care traieste in unitate si armonie, care este bazata pe iubire, acceptare si intelegere?

In acest sens, va primim cu bucurie si va invitam sa participati si voi, la randul vostru, cu orice propunere care poate sa contribuie pozitiv la ceea ce noi numim Constiinta Colectiva!

Credem in libera circulatie a informatiei si dorim sa impartasim tot ceea ce are potentialul de a inspira si ajuta evolutia atat individuala, cat si colectiva. Daca proiectul nostru va inspira si simtiti ca aveti un mesaj de transmis, puteti sa ne trimiteti articolele voastre, folosind sectiunea de “CONTACT”, din meniul principal.

De asemenea, acest proiect este unul care doreste sa se autosustina, iar sprijinul in acest sens este mereu binevenit. Orice contributie este apreciata cu mult drag, ajutandu-ne sa ne dezvoltam viziunea. Va multumim!

“Fiecare dintre noi este un firicel unic tesut in panza minunata a constiintei colective.” Jaeta DeWalt

“Omul este parte din intregul, numit de noi “Univers”. El isi experimenteaza sinele, gandurile si sentimentele ca fiind separate de rest – un fel de iluzie optica a constiintei sale. Aceasta iluzie este un fel de temnita pentru noi, limitandu-ne la propriile noastre dorinte si la indreptarea afectiunii doar spre cateva persoane dragi din jurul nostru. Misiunea noastra este sa ne eliberam din aceasta temnita prin a ne largi cercul compasiunii si a include toate vietuitoarele, precum si intreaga natura, cu frumusetea ei cu tot. Nimeni nu este in stare sa obtina in totalitate acest lucru, dar straduinta in a atinge aceasta realizare este in sinea ei un fel de eliberare si o premisa spre siguranta interioara.” A. Einstein

“Ca societate conectata la nivel global, ne indreptam cu rapiditate spre a lua decizii importante care vor afecta viata si siguranta viitoarelor generatii. Tendinta ca problemele lumii sa se agraveze este mai mare decat aceea de a se indrepta. Cu toate acestea, provocarile acestei perioade reprezinta oportunitatile unei schimbari la nivelul constiintei.” Doc Childre

“Daca umanitatea si-ar accepta si si-ar constientiza responsabilitatea, angajandu-se intr-un mod creativ in procesul evolutiei – atat la nivel constient cat si la nivel inconstient, s-ar crea o alta realitate si o noua era ar lua nastere.” Jonas Salk

smuggler_by_fiery_fire-d4ny1ku

2 Comments:

  1. Inclusiv turismul si, implicit industria hoteliera, se bazeaza pe o hiper-mobilitate a omului modern. Odata consumate resursele finite de combustibil fosil ale planetei, aceasta mobilitate a omului se va reduce considerabil. Inclusiv industria turismului isi va incetini ritmul alert de dezvoltare din ultimele decenii.

  2. Imi place site-ul. Ma bucur sa aflu de initiativa voastra de a implica in mod direct pe cei ce simt nevoia unei schimbari, atat individuala cat si la nivel social. E un timp interesant. Cred ca schimbarea va incepe prin aparitia unor mici grupuri calauziti de un adevar comun, un adevar interior care, incet, incet va creste si va capata si o forma de organizare sociala.
    Imi pare rau, insa, ca la aceasta rubrica “despre noi” nu am aflat nimic despre voi: cine sunteti, unde locuiti, ce varste aveti, ce pasiuni …. O scurta prezentare personala. Asta lipseste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *