Mesaj Catre Umanitate (Video)

“Doar atunci cand ultimul copac va fi taiat, cand ultimul rau va fi poluat si ultimul peste va fi prins, vom realiza ca nu ne putem hrani cu bani.” ( Proverb Indian )

Cu totii incepem sa ne dorim un alt fel de a trai si un sistem care sa sustina cu adevarat dezvoltarea comunitatilor locale si ale valorilor umane. Din ce in ce mai multi oameni isi doresc o schimbare.

Protestele, razboaiele si orice manifestare violenta este simptomul deconectarii noastre de Pamant, de ceea ce suntem cu adevarat si de cei din jurul nostru.

Cand vom incepe sa constientizam ca lumea exterioara este o reflexie a lumii interioare, ca tot ceea ce vedem este o imagine creata de mintea noastra, vom incepe sa constientizam faptul ca suntem fiinte infinite si vom renunta la iluzia separarii generata de egourile noastre.

In acest sens, dorim sa impartasim urmatorul videoclip cu cat mai multi oameni. In cazul in care va simtiti inspirati si rezonati cu aceste idei, va rugam sa distribuiti mai departe!

 

* Pentru subtitrare in limba romana urmati pasii:

youtube subtitle

Nu ne asumam drepturile de autor asupra acestui videoclip.

Toate drepurile de autor se atribuie lui Jamie Dunmore si echipei lui.

Credem in libera circulatie a informatiei si dorim sa impartasim tot ceea ce are potentialul de a inspira si ajuta evolutia atat individuala, cat si colectiva.

Daca v-a placut acest articol si doriti sa il introduceti pe pagina sau blogul dumneavoastra, sunteti incurajati sa o faceti prin simpla citare si creare a unei legaturi spre adresa acestui site. Va multumim!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.