Faimosul Discurs Al Lui Charlie Chaplin – Umanitate si Unitate

Atunci cand suferinta omului este provocata de propriile sale actiuni, este evident ca ceva este impotriva firii si a iubirii. Dar toate acestea, pentru ce? Pentru lacomie? Gelozie? Bani? Ego? In numele puterii sau poate, al religiei?

In fiecare zi, la televizor si mai nou, pe internet, auzim si vedem diverse “stiri” al caror rezultat este frica, furia, durerea si neputinta.

In cautarea noastra de a inspira sufletele oamenilor, atentia ne-a fost atrasa de catre unul dintre cele mai reusite si cunoscute discursuri din toate timpurile, din filmul regizat chiar de Charlie Chaplin, “Marele dictator” (1940).

Ne-am dorit sa readucem atentia la acest discurs pentru a face apel la umanitatea si unitatea din oameni.

Va invitam sa vizionati acest filmulet si sa va lasati inspirati de minunatele cuvinte ale lui Charlie! ♥

Credem in libera circulatie a informatiei si dorim sa impartasim tot ceea ce are potentialul de a inspira si ajuta evolutia atat individuala, cat si colectiva. Daca proiectul nostru va inspira si simtiti ca aveti un mesaj de transmis, puteti sa ne trimiteti articolele voastre, folosind sectiunea de “CONTACT”, din meniul principal. 

Daca v-a placut acest articol si doriti sa il introduceti pe pagina sau blogul dumneavoastra, sunteti incurajati sa o faceti prin simpla citare si crearea unei legaturi spre adresa acestui site.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.