Dolores Cannon: Cele mai Importante Timpuri din Istoria Universului

merc-rx-vir-2016-759x500Dolores Cannon, una dintre cele mai importante personalitati din domeniul hipnozei regresive, a avut o cariera impresionanta de peste 40 de ani, timp in care a lucrat cu mii de clienti in sesiunile sale. Avand scrise peste 17 carti legate despre subiecte precum vieti anterioare, extraterestrii, viata pe alte planete, vindecare prin energie sau personalitati istorice precum Nostradamus si Iisus.

Una dintre cele mai recente carti ale sale , intitulata “Cele trei valuri de Voluntari si Noul Pamant”, reprezinta un ansamblu de sesiuni de hipnoterapie care descriu  ceea ce se afla “in spatele scenelor” referitor la noua paradigma a Pamantului.

Folosind o metoda unica de hipnoza, Dolores isi indruma clientii spre a atinge una dintre cele mai profunde transe hipnotice care pot fi experimentate. In acest fel, ea foloseste hipnoza pentru a le permite clientilor sai sa acceseze o stare de “super-constiinta”.

Intr-un interviu acordat celor de la The Edge, Dolores a elaborat tehnica pe care a dezvoltat-o:

“De-a lungul anilor, am dezvoltat propria mea tehnica. Este diferita fata de alte tehnici de hipnoza care exista pana acum. Prin aceasta, putem accesa ceea ce eu numesc a fi cea mai importanta forta existenta, si anume Sursa Intregii Cunoasteri.

Am gasit metoda prin care pot sa accesez aceasta sursa prin fiecare persoana cu care lucrez – si pot spune ca am lucrat cu mii de persoane pana acum.”

Rezultatele tehnicii sale sunt cel putin uimitoare. De-a lungul anilor, Dolores a inceput sa observe faptul ca toate sesiunile sale de hipnoza au ceva in comun, mai exact o “calatorie” a sufletelor care se intrupeaza pe planeta noastra chiar in aceasta perioada.

“Atunci cand vezi mii si mii de clienti, asa cum vad eu ca terapeut si consilier, incepi sa observi ca majoritatea cazurilor au ceva in comun.

La inceput, clientii mei accesau o viata anterioara unde gaseam anumite raspunsuri, iar mai apoi exploram aceasta Sursa a intregii cunoasteri, pentru a afla toate raspunsurile dorite si pentru a facilita vindecarea.

In aproximativ ultimii cinci ani, am inceput sa observ ca nu toti clientii mei acceseaza o viata de pe Pamant. Am inceput sa aflu ca acestia nu au mai fost niciodata pe Pamant si ca au venit aici direct de la ‘Dumnezeu’ sau de la Sursa, de pe alte planete sau din alte dimensiuni – unde au fost “fiinte de lumina”. Acest lucru m-a condus spre teoria “Celor Trei Valuri de Voluntari.”

Teoria pe care Dolores o propune este ca o serie de suflete au calatorit de pe alte planete si dimensiuni pentru a asista Pamantul in aceste vremuri. Multi dintre aceste suflete, care sunt intr-o vibratie mai inalta decat sufletele ce erau pana atunci pe Pamant, s-au intrupat pentru prima oara pe aceasta planeta pentru a purifica si ridica vibratia planetei.

Bineinteles, acestia nu isi aduc aminte intr-un mod constient de aceste lucruri si nici pentru ce au venit aici:

“Ei vin pe Pamant, dar isi pierd memoria si nu tin  minte care este motivul pentru care au venit. Cu toate acestea, acest grup are o energie pe care trebuie sa o proiecteze aici. Este vorba despre o energie a iubirii, care va schimba mentalitatea pe Pamant. Va schimba istoria, prin simplul fapt ca se afla aici.”

De-a lungul “calatoriilor” clientilor sai, Dolores a descoperit faptul ca “Pamantul este una dintre cele mai dense planete din intregul univers.” Un suflet care se intrupeaza aici este considerat curajos, deoarece viata pe Pamant este o experienta plina de provocari, mai ales pentru sufletele care vin din planuri inalte sau planete de vibratie inalta. Totusi, toti clientii sai au acelasi raspuns atunci cand sunt intrebati care este motivul pentru care au venit pe Pamant: “au auzit ca sunt chemati”.

11164827_364277617091311_2917105161488663309_n

Pamantul trece printr-o transformare majora. Pentru prima oara, intreaga planeta isi schimba vibratia intr-o noua frecventa dimensionala. Mai multe suflete sau grupuri de suflete au experimentat in trecut o astfel de transformare (ex. maiasii), dar este prima oara cand transfomarea are loc pentru intreaga planeta. Prin urmare, dupa cum explica Dolores, intregul Univers este cu ochii pe noi. Exista o mare nevoie de ajutor, deoarece omul a poluat planeta printr-o vibratie atat de joasa, incat ameninta supravietuirea intregii planete.

Dolores sustine ca in cazul in care ne autodistrugem ca specie, acest lucruar putea avea consecinte ce vor fi resimtite in intregul univers, afectand si deranjand foarte mult alte forme de viata. In acest sens, sufletele au facut act de prezenta la chemare, tocmai pentru a asista aceste vremuri.

In cartea sa, “Cele trei valuri de Voluntari si Noul Pamant”, Dolores elaboreaza diferitele tipologii de suflete care se intrupeaza pe Pamant:

  1. Primul val: Cei care au varsta cuprinsa intre 40 si 60 de ani, acesti voluntari sunt deranjati profund de violenta, furia si ura pe care o intalnesc pe Pamant. Aceste suflete au avut o acomodare dificila la viata lor de pe pamant si multi dintre ei au senzatia ca vor sa paraseasca aceasta viata.
  2. Al doilea val: Au varsta cuprinsa intr 20 si 30 de ani, aceste suflete se simt maii confortabil in corpul lor si se spune ca sunt mijloace sau canalele prin care circula energia si care ii pot influenta pe cei din jur doar prin simpla lor prezenta. Misiunea lor este acea de a impartasi energia lor cu cei din jur, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa faca nimic in mod special, ci doar sa fie asa cum sunt ei, in mod natural.
  3. Al treilea val: Este reprezentat de unii dintre copii – multi dintre ei fiind acum la varsta  adolescentei. Acestia au tot ceea ce le trebuie pentru a trai pe aceasta planeta, dupa ce va avea loc transformarea dimensionala. ADN-ul lor este mai avansat decat al celorlalti oameni, iar provocarea lor cea mai are este faptul ca sunt deseori diagnosticati cu ADHD (Tulburarea cu deficit de atenție) fiindu-le administrata medicatie in acest sens.

Un aspect si mai interesant al muncii sale este faptul ca prin intermediul nenumaratelor sesiuni pe care le-a avut cu clientii sai, Dolores a ajuns sa scrie foarte mult despre civilizatia pierduta a Atlantidei. Ceea ce a descoperit este faptul ca in trecutul planetei au mai existat numeroase civiliaztii, care au fost distruse. In cele ce urmeaza, Dolores ne ofera explicatia disparitiei  acestor civilizatii:

“De fiecare data cand oamenii au ajuns in punctul de a folosi energia intr-un mod gresit si nu au mai reusit sa o controleze, acestia trebuiau sa fie opriti. Si de fiecare data, tot ceea ce existase pana in acel moment, era readus la starea initiala a planetei.

Civilizatia era adusa la stadiile primitive pentru a-si reincepe evolutia. Din acest motiv, se doreste ca de acasta data sa nu mai fie nevoie de aceasta “resetare”. Ei nu isi doresc ca planeta sa ia totul de la inceput, iar viata umanitatii sa reinceapa din nou.

In timpul unei sesiuni de hipnoza, o doamna s-a intors in timpul Atlantidei si mi-a spus care a fost motivul principal pentru care Atlantida a fost distrusa. Mi s-a spus ca pe timpul acestei civilizatii, existau oameni de stiinta. Unii dintre ei se jucau cu ceea ce ei numeau “materie intunecata”.

De asemenea, mi s-a spus, ca acesta este exact acelasi lucru pe care cercetatorii nostrii il fac acum, cand lucreaza cu antimateria. Mi s-a spus ca trebuie sa devenim constienti de acest lucru. Experimentul acceleratorului de particule, din Elvetia, este acelasi lucru. Are de-a face cu antimateria. Cercetatorii care acum sunt implicati in acest experiment nu au nici o idee despre ceea ce fac cu adevarat, ceea ce este foarte periculos.

Daca acele experimente ar fi continuat in timpurile Atlantidei, ar fi distrus grila energetica a planetei, cauzand implozia Pamantului, a carei consecinta ar  fi fost distrugerea altor grile din intregul Univers.”

Atunci cand este intrebata despre critica adusa muncii sale, Dolores a spus ca i se pare hazliu faptul ca unii o considera “o autoare minunata de science fiction”.

“Nu as putea niciodata sa inventez asa ceva. Am 17 carti scrise pana acum, si tot ceea ce este scris in ele este ceea ce am descoperit in sesiunile mele de hipnoza, lucrand cu oameni obisnuiti.

Nu ii cunosteam pe nici unul dintre acesti oameni pana sa  intre pe usa cabinetului meu: acestia ocupau functii precum directori de companii, profesori, preoti, si alti oameni obisnuiti. Nu am gasit  niciun om care sa nu fi avut o viata anterioara.

Atunci cand am inceput sa scriu cartea “The Convoluted Universe” (“Universul Complex”),  ma intrebam daca vor exista oameni care sa o inteleaga, deoarece eu consideram a aceasta carte este pentru oameni care isi doresc ca mintile lor sa fie “rasucite”. Majoritatea oamenilori, cand citesc aceasta carte spun: ” Cunosc toate aceste lucruri si nu inteleg cum de le cunosc, dar le cunosc cu adevarat si stiu ca sunt adevarate. “

La finalul interviului pe care l-a avut cu cei de la The Edge, Dolores a fost intrebata daca doreste sa transmita ceva in mod special oamenilor legat de transformarea constiintei.

“Ne miscam spre un nou tip de frecventa, spre o noua dimensiune, unde se va naste un Nou Pamant, care va fi extraordinar de frumos. Este descris oarte des in carti – culori frumoase, totul este numai iubire.

Ne indepartam de negativitatea Vechiului Pamant, si va fi ceva total diferit, superior oricarei credinte, si cu totii ne indreptam in aceasta directie – spre Noul Pamant. Atunci cand Sf. Ioan a avut viziunea insulei Pathos, el nu a realizat ca vor mai dura inca cateva mii de ani pana cand aceasta se va intampla cu adevarat.

Cel mai important lucru este ca traim in cele mai importante timpuri ale istoriei Universului, si este esential sa fim acum, aici. Exista mii de suflete care doresc sa fie aici pentru a face parte din acest proces de transformare, chiar si pentru cateva ore. Asadar, traim o perioada minunata, care nu se va mai repeta niciodata in istoria omenirii.”

newearth3-759x500

Sursa: CollectiveEvolution


Credem in libera circulatie a informatiei si dorim sa impartasim tot ceea ce are potentialul de a inspira si ajuta evolutia atat individuala, cat si colectiva.
Daca v-a placut acest articol si doriti sa il introduceti pe pagina sau blogul dumneavoastra, sunteti incurajati sa o faceti prin simpla citare si crearea unei legaturi spre adresa acestui site. Va multumim!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.