Cine Esti Tu Cu Adevarat? (Video)

Cea mai importanta intrebare pe care poti sa ti-o pui vreodata este “Cine sunt eu?”. Intr-un fel, aceasta a fost o intrebare la care cu totii am incercat sa gasim raspunsuri in fiecare stadiu al vietii noastre.

Urmatorul video contine un text scris si transmis de Gangaji, autoare mai putin cunoscută in Romania. Prin cuvintele sale, ne inspira si sa ne indruma spre identificarea acestui “eu” , oferindu-ne o altfel de viziune decat cea cu care suntem obisnuiti.

Daca considerati ca acest mesaj are potentialul de a inspira si pe altii, va incurajam sa il distribuiti mai departe!

Sursa: http://adinaamironesei.blogspot.ro/2013/12/cine-esti-tucu-adevarat.html

Carti recomandate:

devino_ceea_ce_esti933716esti-ceea-ce-gandesti__2

 

 

 

 

 

 

Credem in libera circulatie a informatiei si dorim sa impartasim tot ceea ce are potentialul de a inspira si ajuta evolutia atat individuala, cat si colectiva. Daca proiectul nostru va inspira si simtiti ca aveti un mesaj de transmis, puteti sa ne trimiteti articolele voastre, folosind sectiunea de “CONTACT”, din meniul principal. 

Daca v-a placut acest articol si doriti sa il introduceti pe pagina sau blogul dumneavoastra, sunteti incurajati sa o faceti prin simpla citare si crearea unei legaturi spre adresa acestui site.

De asemenea, acest proiect doreste sa se autosustina, iar sprijinul in acest sens este mereu binevenit. Orice contributie este apreciata cu mult drag, ajutandu-ne sa ne dezvoltam viziunea. Va multumim!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.