Cel mai uimitor lucru despre tine. Iti va deschide ochii in 3 minute.

“Cand ma uit noaptea spre cerul instelat, stiu ca facem parte din acest Univers, ca suntem in acest Univers, dar cel mai important lucru este faptul ca Universul se afla in noi.

Multi se simt mici pentru ca Universul este mare, dar eu ma simt mare pentru  ca stiu ca atomii mei provin din acele stele. Este un alt grad de conectivitate; este exact ceea ce doresti sa simti – sa te simti conectat, relevant, vrei sa simti ca participi la mersul lucrurilor si ca ai ceva de spus. Exact asta facem prin simplul fapt ca suntem in viata.”

Cel mai uimitor lucru – Neil deGrasse Tyson from Constiinta Colectiva on Vimeo.

Okian.ro – Explore a world of knowledge
OKIAN.ro

Credem in libera circulatie a informatiei si dorim sa impartasim tot ceea ce are potentialul de a inspira si ajuta evolutia atat individuala, cat si colectiva. Daca proiectul nostru va inspira si simtiti ca aveti un mesaj de transmis, puteti sa ne trimiteti articolele voastre, folosind sectiunea de “CONTACT”, din meniul principal. 

Daca v-a placut acest articol si doriti sa il introduceti pe pagina sau blogul dumneavoastra, sunteti incurajati sa o faceti prin simpla citare si crearea unei legaturi spre adresa acestui site.

De asemenea, acest proiect doreste sa se autosustina, iar sprijinul in acest sens este mereu binevenit. Orice contributie este apreciata cu mult drag, ajutandu-ne sa ne dezvoltam viziunea. Va multumim! 

Constiinta Colectiva

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.