Cei Care Vor Veni

60e9fe94-d4b1-4435-8862-e3772fe7b2e3

   Cei care vor veni vor fi cei care vor mosteni Pamantul. Vor fi cei care vor culege roadele gandurilor si actiunilor noastre din prezent. De aceea, avem o imensa datorie morala fata de ei, aceea de a ne stradui sa le oferim radacini solide din care ei sa isi extraga seva necesara evolutiei. Traim intr-o epoca destul de interesanta deoarece suntem martorii Evolutiei Constiintei Umane, care presupune Constientizare, Responsabilizare, Transcendere si nu numai.

Incepem sa constientizam faptul ca nu suntem doar niste indivizi care concureaza unul contra altuia pentru resursele Planetei, incepem sa simtim legaturile invizibile si efectele acestora. Iar asta ne responsabilizeaza in cautarea de noi solutii.

Secolul trecut ne-a demonstrat ca inteligenta academica, singura, nu este nici pe departe de ajuns pentru o evolutie sustenabila. Fara dezvoltarea inteligentei emotionale, a celei pragmatice, a celei artistice si chiar a celei spirituale nu putem intretine flacara vie pentru multa vreme. Deja schimbarile de perceptie isi aduc tributul lor la reconfigurarea modului in care ne ducem vietile. Incepem sa privim dincolo de orizont si cu inima, nu doar cu ochii.

Iata de ce putem considera ca este absolut necesar sa ne dezvoltam abilitatile in gestionarea emotiilor, a perceptiilor, a credintelor. Timpul nu asteapta foarte mult si de aceea orice pas facut de fiecare dintre noi in directia dezvoltarii personale reprezinta o molecula care va contribui la radacinile celor care vor veni.alexAcest articol ne-a fost trimis de catre Alex, care este un “cautator neobosit de suflete grandioase”, un om simplu dar special, ca fiecare dintre noi. Pasionat de dezvoltarea personala si cea spirituala, scrie pentru a-si exterioriza propriile trairi legate de aceste domenii vaste de interes si pentru a-si contura propriul drum, dincolo de ideile preconcepute ale societatii. Scrie din cand in cand si pe blogul personal, alexchimu.wordpress.com.

Nemira

Comments

comments

Comments are closed.