4 Transformari In Constiinta Pe Care Le Traim Chiar Acum

Aceste transformari in constiinta pot aparea intr-un mod subtil sau evident in viata noastra. Indiferent daca au loc la un nivel constient sau nu, acestea se produc in vietile fiecaruia dintre noi. La nivel colectiv, facem parte dintr-o transformare incredibila care atrage atentia intregului univers asupra noastra. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva dintre etapele care stau la baza procesului nostru evolutiv.

1. Incepem sa ne trezim

Acest proces este unul individual, diferit pentru fiecare dintre noi. Uneori poate dura cativa ani, iar uneori poate dura chiar si o viata intreaga. In esenta, acesta se manifesta prin a incepe sa punem la indoiala tot ceea ce credem si cunoastem. Unele dintre cele mai importante intrebari pe care le ridicam sunt: “De ce suntem aici?” si “Care este sensul nostru?”

2025_623209871060750_160085143_nCu toate ca nu putem obtine un raspuns cert la acestea, cea mai plauzibila varianta este aceea de a experimenta realitatea tridimensionala, prin a ne juca cu multitudinea de posibilitati intalnite, indeajuns de mult incat sa devenim suficient de constienti pentru a ne aminti cine suntem cu adevarat. Oriunde te-ai afla in calatoria ta, nu te opri niciodata din a-ti pune intrebari, din a te lasa surprins si din a incerca lucruri noi. Aceasta este cursul prin care ne continuam evolutia.

2. Dorim o schimbare

Cu totii incepem sa ne dorim un alt fel de a trai, un alt sistem care sa sustina cu adevarat dezvoltarea comunitatilor locale si ale valorilor umane, nu unul care sa se manifeste precum unei corporatii. Din ce in ce mai multi oameni isi doresc o schimbare, incep sa fie tot mai nerabdatori si sa refuze sa mai accepte sa fie controlati si manipulati.

Protestele, razboaiele si orice manifestari violente sunt de fapt un simptom al deconectarii noastre de Pamant, de ceea ce suntem cu adevarat si de cei din jurul nostru. Cu toate acestea, rata celor care incep sa constientizeze faptul ca sistemele noastre guvernamentale, educationale si cele ale sanatatii ii servesc doar pe cei din varful piramidei, este inca mica.

Dupa ce am trecut de stadiul in care adunam fel de fel de informatii despre ceea ce se petrece cu adevarat pe intreaga planeta, suntem gata sa participam la transformarea evenimentelor. Acesta este stadiul in care fiecare persoana incepe sa contribuie la ceea ce se se considera a fi o transformare MAJORA in constiinta proprie, iar mai apoi in cea colectiva.

3. Devenim mai sensibili

Aceasta transformare este inteleasa si resimtita de fiecare persoana diferit – pentru cei care au blocaje emotionale, aceste transformari urmeaza sa fie din ce in ce mai intense. Este necesar sa comunicam ceea ce simtim, sa ne dam voie sa fim vulnerabili si sa cream acea conexiune cu noi insine.

Este vorba despre o sensibilitate intuitiva si o conexiune extrasenzoriala, iar atunci cand o includem in realitatea noastra, putem sa ne bucuram cu adevarat de puterea noastra de a crea.

Din ce in ce mai des observam faptul ca devenim mai receptivi la energiile celor din jurul nostru. In timp ce unele energii pot fi benefice si pot oferi un sprijin evolutiei noastre, altele ne pot dezechilibra emotional. Este necesar ca atunci cand simtim subit o stare de neliniste sau de anxietate, sa devenim constienti ca nu intotdeauna trebuie sa ne identificam cu ea.

Un alt aspect al acestei transformari este comunicarea telepatica. Deseori, observam o conexiune cu cei din jurul nostru, care se manifesta prin preluarea unor ganduri, idei sau senzatii de la cei care ne inconjoara. Comunicarea telepatica poate fi exersata atunci cand interactionam cu un grup de oameni intuitivi, empatici sau care au abilitati extrasenzoriale.

Sensibilitatea dezvoltata apare si in momentele in care ne intelegem cu cei din jur doar din priviri si cand avem parte de o comunicare la nivelul sufletului. Alte exemple sunt acele ganduri care apar in mintile noastre ca niste raspunsuri la intrebarile pe care tocmai ce ni le-am pus, sau momentele in care o persoana se afla intr-o conversatie cu altcineva, iar conversatia lor reprezinta ceva semnificativ pentru experienta noastra personala, chiar daca nu este neaparat legat de subiectul pe care acestia il discuta.

4. Devenim mai “transparenti”

Acest cuvant are foare multe intelesuri si toate sunt extreme de frumoase. Se vorbeste foarte des despre a fi autentic, despre a fi noi insine si despre a transcede totul. A transcede inseamna a ne depasi propriile convingeri si limite ale ego-ului nostru.

Din momentul in care devenim mai intuitivi si receptivi, suntem pregatiti sa renuntam la ceea ce credeam a fi adevarat, dizolvand-ne propriile limitari si incepand sa ne deschidem spre conexiunea cu sinele nostru superior. Acest lucru ne ajuta sa ne exprimam in acord cu ceea ce simtim, sa ne cream realitatea pe care o dorim si sa ii acceptam pe ceilalti cu mai multa usurinta fara a-i judeca.

De asemenea, devenim mai constienti de ceea ce suntem, de ceea ce facem si de impactul nostru asupra a ceea ce ne inconjoara, fapt care ne ajuta sa ne transcedem personalitatea egotica. Renuntam la atasamentele distructive, care de multe ori creaza conflicte la nivelul relatiilor interpersonale si lucram cu blocajele emotionale, precum si cu cele mentale, prin a le transforma intr-un mod echilibrat cu ajutorul filtrului constiintei noastre.

In acest fel, incepem sa simtim mai multa compasiune, si devenim “transparenti” fata de noi si fata de cei din jurul nostru. Unul dintre aspectele semnificative care rezulta din acest proces interior, este transcederea iluziei separarii, care sta la baza tuturor conflictelor si nedreptatilor din lume.the_ultimate_observer_by_alexgroseth-d3f69mm

Credem in libera circulatie a informatiei si dorim sa impartasim tot ceea ce are potentialul de a inspira si ajuta evolutia atat individuala, cat si colectiva.
Daca v-a placut acest articol si doriti sa il introduceti pe pagina sau blogul dumneavoastra, sunteti incurajati sa o faceti prin simpla citare si crearea unei legaturi spre adresa acestui site. Va multumim!

Comments

comments

One Comment:

  1. Cornelia Georgescu

    Ma simt minunat când va citesc articolele. Mulțumesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.